• Saturday 17 December - 2022
  • 20 years old
Events

Eat Me When I Bleed: En Queer Poesikväll

Välkommen till Eat Me When I Bleeds poesikväll! Kvällen kommer innefatta en workshop, uppläsning och avslutas med klubb.

Upplägg och tider

17:30 - Dörrarna öppnar

18:00 - Workshopen drar igång och består av tre delar:

  1. Introduktion till våra idéer och frågeställningar kring queer poetik samt queert skrivande och läsande
  2. Diskussion i mindre grupper kring de frågor vi anser vara intressanta
  3. Gemensamt skrivande utifrån diskussionerna och förberett material

20:00 - Uppläsning följt av klubb med musik, dans och förhoppningsvis fortsatta samtal om queer litteratur! (öppet för allmänheten)

För att hjälpa oss att hålla i workshopen, har vi bjudit in författarna och poeterna Anna Nygren, Hanna Rajs, Luie Romero, Miriam Axe och Nåmis Lousiedotter. 

Dessa eminenta författare kommer självklart att bjuda på uppläsning! Efter deras uppläsningar kommer vi öppna upp scenen och då får vem som helst kliva upp och läsa en egen text eller texterna som skrivits under workshopen!

DJs:
Caroline Kabat
Tova Östman

Vill du vara med på workshopen? Anmäl dig via Billetto. Workshopen har en maxkapacitet på 50 personer. Anmälan stänger 17/12 kl 12:00 eller när platserna är fyllda.

Från 20:00 öppnar eventet för allmänheten, kom tidigt för att garantera en plats, först till kvarn gäller. Workshopen och evenemanget är gratis! Obs! Anmälan är endast till för de som ska på workshopen!

Grafiskt material av: Elin Hjertén

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenloaklen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. 

Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Back to the top