• Sunday 21 May - 2023
  • 8 years old
  • 50
Events

Barnens Ocean: Månvatten-workshop med Häxskolan

Barnens Ocean presenterar: Månvatten-workshop med Häxskolan.
Datum: 21 maj
Dörrarna öppnar: 13:00
Workshopen börjar: 13:30
Dörrarna stänger: 16:00
Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8
Rekommenderad ålder: Från 8 år + vuxna
Pris: 50kr – ett barn & en vuxen på samma biljett. En vuxen per barn. Fika ingår.

Obs! För att säkra er plats rekommenderar vi att ni köper förköpsbiljetter. Vi kan inte garantera att det finns plats och biljetter i dörren.

Månvatten-workshop med Häxskolan

Har du känt av månens magiska krafter? Vaknat mitt i natten utan att kunna somna om...? Kanske med en fruktansvärd mardröm? Eller en sanndröm? I alla tider har man trott att månens strålar innehar magiska krafter. Denna söndag bjuds det på en spännande workshop där du får lära dig att fånga in månens krafter och buteljera dem på flaska! Formge fina etiketter samtidigt som du lyssnar på högläsning ur Häx-boken. Månlikt välkommen att träffa Håkan Westesson och Linda Spåman, författare och illustratör bakom den magiska boken "Handbok för unga häxor".

Passar kreativa unga från cirka 8 år med ett öppet sinne.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Om Barnens Ocean:

Barnens Ocean är Oceanens satsning på programpunkter för barnpublik och deras vuxna. Genom olika samarbeten och ett varierat utbud av program och genres blir Barnens Ocean en plats där stadens alla barn kan mötas och uppleva och utforska konst- och kultur i olika former tillsammans med andra barn och vuxna.

 

Back to the top