• Sunday 08 May - 2022
  • 9 years old
  • 100
Events

Barnens Ocean: Improvisations-workshop

Barnens Ocean presenterar: Improvisations-workshop
För dig 9-13 år som spelar ett instrument

Dörrarna öppnar: 13:20
Workshop: 13:30 – 14:30
Ålder: 9 – 13 år
Pris: 100 kr – ett barn & en vuxen på samma biljett. En förälder per barn.
OBS! Workshopen är på vår ordinarie scen på första plan. Insläpp längst in på uteserveringen vid staketet mot parken. 

Vill du prova på att improvisera?
Hur går det till att skapa ny musik medan man spelar?
Ta med ditt instrument och kom! Föräldrar är välkomna att följa med. Gitarr-/ elbasförstärkare finns på plats om du behöver.
Maila oss gärna till barnensocean@oceanen.com när du bokat för att berätta vilket instrument du spelar och tar med.


Lisen Rylander Löve och Karin Johansson

 

Lisen Rylander Löve (saxofon mm) och Karin Johansson (piano mm) spelar och visar hur man kan använda sitt instrument på ett annorlunda och inspirerande sätt.Du får prova på att improvisera och spela med Lisen, Karin och andra i din egen ålder.Tillsammans skapar vi ny spännande musik!

Lisen Rylander Löve och Karin Johansson är båda professionella improvisationsmusiker sedan många år.

Göteborgsbaserade saxofonisten Lisen Rylander Löve är internationellt verksam inom jazz, elektronika, improvisation och ljudkonst. Hon är aktiv i ett flertal konstellationer, bl a The Splendor och Here’s To Us samt driver sen tre år tillbaka sitt egna soloprojekt OCEANS. Lisen har under sina 20 år som frilansande artist släppt en mängd skivor med olika grupper och hörts i vitt skilda sammanhang. Hon komponerar också musik för dans, teater och film.

Karin Johansson är pianist och kompositör inom ett brett spektra av improvisationsmusik, frijazz och samtida musik. Arbetar bl a med alternativa tekniker och preparerat piano. Verksam sedan många år både i Sverige och internationellt. Komponerar och spelar också scenisk musik för teater och dans, t ex barnföreställningen Mojaner. Karin är baserad i Göteborg men är född och uppvuxen i Malmö. Hon är utbildad på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. 

Foto: Helena Persson

https://johanssonrylanderlove.bandcamp.com/album/arter

Om Barnens Ocean:

Barnens Ocean är Oceanens nya satsning på programpunkter för barnpublik och dess föräldrar. Genom olika samarbeten och ett varierat utbud av program och genres blir Barnens Ocean en plats där stadens alla barn kan mötas och uppleva och utforska konst- och kultur i olika former tillsammans med andra barn och vuxna.


Varmt välkomna!

 

 

Subscribe to our newsletter
Back to the top