• Sunday 11 December - 2022
  • 3 years old
  • 50
Events

Barnens Ocean: Fågelfabler (theater performance)

Barnens Ocean presents: Fågelfabler

 

Datum: 11 december
Dörrarna öppnar: 13:45
Föreställningen börjar: 14:00-14:30 (efter föreställningen bjuds det på fika för barnen)
Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8
Rekommenderad ålder: 3 år + vuxna
Pris: 50 kr – 1 barn & 1 vuxen på samma biljett.

Obs! För att säkra er plats rekommenderar vi att ni köper förköpsbiljetter. Vi kan inte garantera att det finns plats och biljetter i dörren.

Fågelfabler

Fåglar kan mer än kvittra, mer än kraxa. Fåglar kan tala människornas språk. Och fåglarna har saker att säga. Karin Sillberg känner fåglarna och hon kan berätta det fåglarna berättat för henne. Hon vet att fåglarna har olika dialekter, läten, egenheter och specialitéer. Fåglar är olika. Vissa är grå, andra färgsprakande. Fåglarna är som människor. Snälla, snåla, småaktiga och alldeles, alldeles underbara. Det är Karin också. En storartad föreställning i ett litet format för de minsta barnen. Snart på Barnens Ocean!

________

Om Barnens Ocean:
Barnens Ocean är Oceanens satsning på programpunkter för barnpublik och deras vuxna. Genom olika samarbeten och ett varierat utbud av program och genres blir Barnens Ocean en plats där stadens alla barn kan mötas och uppleva och utforska konst- och kultur i olika former tillsammans med andra barn och vuxna.

Tillgänglighet
Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. 

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenloaklen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

 

Back to the top