• Sunday 19 March - 2023
  • 4 years old
  • 50
Events

Barnens Ocean: Adjö, Herr Muffin (slutsålt)

Dörrarna öppnar: 13:45
Föreställningen börjar: 14:00 – 16:00
Rekommenderad ålder
: från 4 år + vuxna
Pris: 50 kr – ett barn & en vuxen på samma biljett. En vuxen per barn. Fika för barnen ingår i priset.

Obs! För att säkra er plats rekommenderar vi att ni köper förköpsbiljetter. Vi kan inte garantera att det finns plats och biljetter i dörren.

________

Adjö, Herr Muffin

En finstämd och kärleksfull berättelse om livet och döden. Med nykomponerad musik och poetiska sånger. I Skottes Musikteaters föreställning får vi bekanta oss med herr Muffin som tänker tillbaka på livet han levt, men även höra oro och sorg från den lilla flickan som kallar Muffin för sin.

________

Om Barnens Ocean:
Barnens Ocean är Oceanens satsning på programpunkter för barnpublik och deras vuxna. Genom olika samarbeten och ett varierat utbud av program och genres blir Barnens Ocean en plats där stadens alla barn kan mötas och uppleva och utforska konst- och kultur i olika former tillsammans med andra barn och vuxna.

För mer information om Kulturhuset Oceanen, Barnens Ocean, evenemang och kontaktuppgifter besök www.oceanen.com

Tillgänglighet
Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Back to the top