• Onsdag 15 Februari
  • 20 år
  • 180 kr

Dela på Facebook Fler alternativ...
Evenemang

Triathalon + Shormey

Oceanen presenterar: Triathalon + Shormey

Triathalon kännetecknas av bandets avslappnade karaktär med låtar som tar dig på en tidsresa. Gruppen består av sångaren Adam Intrator, gitarristen Hunter Jayne och trummisen Chad Chilton. Tillsammans producerar New York trion en blandning av pop-psykedelisk soul. Deras senaste album “SLEEP CYCLE” fångar en chill och drömmig jazz möter sovrums-pop känsla. 2021 släppte de en ny version av albumet med titeln “SLEEP CYCLE remixes”. På den första låten, CLOSER samarbetar de med rapparen Pink Siifu. Tillsammans skapade de en eklektisk och uppfriskande version av låten som blandar lo-fi med r&b. 

Bandet grundades år 2012 i deras hemstad Savannah, Georgia. Det var när bandet flyttade till New York som de hittade hem och landade i sitt sound. Adam Intrator beskrev det med att “Det var någonting med flytten till NYC som bara fick allting att falla på plats. Det är svårt att förklara, men viben och atmosfären här påverkade vårt sound och hjälpte oss att hitta oss själva.”

I år är Triathalon aktuella med deras Europa turné, med ett stopp på Oceanen, samtidigt som de snart ska lansera deras fjärde LP. 


Shormey

Shormey är ett inspelningsprojekt med Virginia baserade Shormey Adumuah. Som artist drar hon inspiration från soniska influenser som 70-tals disco, soul och psykedelisk musik. Influenserna hörs i The Boogie Tape Vol. 1, Shormeys första projekt som släpptes via skivbolaget Citrus City Records.

I linje med den avslappnade viben spelade Shormey in hela projektet i sitt sovrum. Kassetten är ett testamente till hennes önskan att skapa musik som inte sätter press på att den som lyssnar ska känna en speciell känsla, utan bara njuta av en positiv upplevelse.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen