• Lördag 20 Februari
  • 20 år
  • 180 kr
  • Facebook

Dela på Facebook Fler alternativ...
Evenemang

Selvhenter (DK) + DJINN (Gbg) / Nordic Sessions

Koloni och Oceanen presenterar: Selvhenter (DK) + DJINN (Gbg) / Nordic Sessions

Under namnet Nordic Sessions presenterar Oceanen konserter med intressanta akter från våra nordiska grannländer

Selvhenter (DK)

De är tillbaka! Efter en paus på mer än två år, dussintals nya kreativa projekt och en baby så spricker Selvhenter av energi och musik igen.

Kompromisslöst, och med en gränslöst explosiv blandning av experimentell rock, improviserad frijazz och aggressiv punk visar den danska kvintetten Selvhenter att friformsartad musik kan rymma så mycket mer än ren improvisation. Gruppens debut nominerades till Nordic Music Prize och tog den ut på den europeiska rock- och experimentscenen. Musiken är en blandning av rock, oljud, dronemusik och rå energi.

De fyra medlemmarna i bandet bestående av Maria Bertel (trombon), Sonja LaBianca (saxofon), Jaleh Negari (trummor) och Anja Jacobsen (trummor) är alla välkända musiker på Köpenhamns experimentella musikscen och aktiva i band, performance-grupper och soloprojekt som Meshes, Ymers Pizza, Frk. Jacobsen, Gud Er Kvinde, Valby Vokalgruppe, SOLW, Jaleh Negari och Sonja Labianca.

2010 grundade medlemmarna i Selvhenter konstkollektivet och skivbolaget Eget Værelse (ett eget rum) - en plattform för de projekt de skapar tillsammans eller individuellt, se: www.egetvaerelse.dk

 

 

 

DJINN (Gbg)

En färsk frijazz/psych duo från Göteborg!

 

 

_
This show is presented in collaboration with PULS network - https://www.facebook.com/pulsnordiclivemusic

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen